DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

Koprofilní ambulance

Recepty
Recepty ...
 
Zde uvádíme několik chutných,výživných a rychlých jídel:-)....
 
Hovnica:  Dnes si uvaříme chutnou a zdravou polévku..:-)...Ingredience: 3až4 větší vydří hovínka,
               mrkev,hrášek,cibule,2 vejce(není myšleno v šourku),a 1 až 2 dcl panenské moči..
 ....osolíme vodu a hovna dáme povařit jako vývar,přidáme najemno nakranou mrkev a hrášek,poté přihodíme cibuli,nemusíme mýt,stačí ji tam prostě šoupnout i z kusy hlíny:-),poté zahustíme vejcem a přilijeme moč,nejlépe přes cedník,abychom zabránili nepříjemným chlupům v ústech:-),podáváme s pečivem,stačí i zbytky po slepicích,samozřejmě posrané:-),přejeme Dobrou chutˇ
 
Hovnohubky:  Zde se jedná o primitivní všem známé jednohubky,jen s menší úpravou...tudíž: Nakrájíme rohlíky na kolečka a připravíme pomazánku: utřeme spolu pomazánkové máslo,měkký sýr,a obyčejné máslo,přidáme vylisované stroužky česneku a nadrobno nakrájený tvrdý sýr..nejlépe Eidam...promícháme a zahustíme majonézou a trochou zvířecího semene...podáváme přizdobenné králičími bobečky a shnilou klobásou mrtvého leguána:-)..Dobrou chutˇ:-)
 
Hovínkové smaženky: vyjmeme ze spocených slipů čerstvé hovínkoa pokapeme 3 měsíce starým konˇským semenem. Sýr také jemně nastrouháme. Petrželku velmi hrubě nasekáme,ale nejdřív si s ní  trošku protáhneme řitní ryhu(na esenciu). Přidáme 2 vejce(muže být i ze šourku), sůl, pepř, muškátový oříšek, krupici a přidat nejlepe hovňousa s kterým lze kloktat(nebo stačí i jiné sračky)... dobře promícháme v hustou hmotu, která by neměla příliš lepit a měla by držet tvar. Pokud je řídká, přisypeme trochu písku či popřípadě štěrku. Z těsta tvoříme malé tvary , které obalíme jako řízek v trojobalu s jeleního semene...prudce osmažíme na rozžhaveém motoru náklaďáku a podávame s na natrhanyným lopuchem,jakožto přílohu. dobrou chutˇ:-)
 
Feldova hovnomrdka: náš další pokrm je velmi jednoduchý,ale o to chutný. Nachystáme si jedno větší kuře a zaklepeme na pana Horáce aby do něj nakopíroval(pro dementy nastříkal)svou genetickou informaci.Poté přidáme trochu sádla a nejdůležitější součást čili psí superhmotu(možno i jinou,dle chuti labužníka),dále hořčici(protože tatarka už tam je),a najemno kranou cibuli.Dáme do trouby a při pečení podléváme.Jako přílohu dáme hranolky s kečupem.Pokud má kuře nízkou kalorickou hodnotu můžeme přidat volské oko.To neznamená,že nějakému volovi vypíchneme oko,ale uděláme jej na hniličko(popř.Hniličku).Přejeme Guten Apettit:-)(Při jídle se zamyslíme jestli ten pokrm  náhodou nestojí za hovno...)
 Vytvořeno službou WebSnadno.cz  |  Nahlásit protiprávní obsah!  |   Mapa stránek